Bewertungen von Il Falco Montfoort

Neue Beurteilungen

5.0
Mara
Gestern

Altijd kwaliteit eten. Royaal belegd. Snelle bezorging.

WenT
10 August 2022

Zoals we inmiddels gewend zijn. Heerlijke calzones en een gezellig 'gesprek' tijdens de korte wachttijd

Ber
8 August 2022

Top tent , bezorgt netjes, en de spaghetti is altijd heerlijk , en heet

Kemkes
7 August 2022

Pizza's waren goed warm, echter op de pizza tonno speciaal miste we 2 toppings, de jalapeno pepers en de kappertjes, daardoor was de pizza helaas niet pittig. Jammer, dat zijn wij niet gewend van jullie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Emma
7 August 2022

De pasta was heerlijk! Het broodje wat matig belegd. Al met al zijn we altijd tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

monique de bruijn
7 August 2022

pizza erg lekker netjes op tijd bezorgd.. top

Claudia
1 August 2022

Super lekkere en smaakvolle pasta besteld.

Rachel
30 Juli 2022

Hadden geen sausen gekregen bij broodje kip en broodje zwarma. Verder alles lekker gesmuld

Bart
26 Juli 2022

Gewoon erg lekker

K
25 Juli 2022
Amy Brouwer
22 Juli 2022

Nvt

RK
20 Juli 2022
K
17 Juli 2022

Erg lekker, maar beter laten bezorgen. Dan is eten wel volgens verwachting klaar. Anders altijd 15 min binnen wachten tot eten klaar is.

WenT
17 Juli 2022

Vertrouwde goede kwaliteit! Zelfs op deze drukke zondag hebben we niet lang hoeven wachten :)

Yolanda
17 Juli 2022

Altijd goed! Heerlijk warm en zeer ruim belegd, vriendelijke bezorger!

Henriette
15 Juli 2022
Theo
15 Juli 2022

Het was lekker.

Werner Kemp
14 Juli 2022

Lekker eten en een goede bezorgservice

Hans
13 Juli 2022
Mattheo
12 Juli 2022

Lekker eten! Bezorgtijd klopt niet moest 18.25 zijn kwam 18.50

Carola
10 Juli 2022
Louis Pouw
10 Juli 2022

Goed zoals altijd

Yolanda
10 Juli 2022

Eten is altijd prima maar jammer dat als het ruim 40 min uitloopt je niet even geĂŻnformeerd wordt.

Candace Huijgen
9 Juli 2022
Barbera den Broeder
8 Juli 2022
WenT
7 Juli 2022

Nog steeds lekker maar net wat minder dan de vorige keren.

Tina
6 Juli 2022

2uur wachten op een pizza!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thea van Proosdij
3 Juli 2022

Zondagmiddag 1746 bestelling bevestigd, levering verwacht om 1850. Na een telefoontje om 1916 uitleg dat het heel druk is en dat het nog 20 minuten duurt. uiteindelijk om 1945 bezorgd. 2 uur wachten op 5 pizza’s en een bakje pasta is idioot lang. Het is de tweede en daarmee ook de laatste keer dat dit gebeurt. Investeer in meer capaciteit of beperk je bestellingen, dit levert alleen frustratie op. Niet OK.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joop van den Bosch
3 Juli 2022
Margriet
3 Juli 2022

Heerlijke pizza s, bezorging top op tijd!

Robert
1 Juli 2022

Snelle levering.

Stephanie
30 Juni 2022
Jaap
29 Juni 2022
Methorst
28 Juni 2022
Vendrig
27 Juni 2022

Oneline bestelling verwachte bezorgtijd 18.10 oke Bestelling ontvangen 19.10 erg jammer dat er niet gecommuniceerd wordt.(ik zelf na 35min gebeld)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeffrey
26 Juni 2022

Perfecte pizza. En snelle Bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Victor
25 Juni 2022

Heerlijke pizza en pasta, vers gemaakt en goed verpakt zodat het na tien minuten naar huis lopen nog steeds warm is

WenT
21 Juni 2022

Zoals we inmiddels gewend zijn . . . op tijd, goed gevuld, lekker :) Vriendelijk personeel dat zelfs tijd heeft voor een praatje :)

Bas
20 Juni 2022

onze bezorging zou in eerste instantie 20 minuten later bezorgd worden, dit is telefonisch gemeld, uiteindelijk is de bestelling 30 minuten later bezorgd. helaas hebben we vaker de ervaring dat de opgegeven bezorgtijd niet kan worden waargemaakt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robbert
19 Juni 2022

2 1/2 uur gewacht op het eten. Geen vergoeding of iets bespreekbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gondorf
18 Juni 2022

Het was heerlijk..dankjewel

Corrie
18 Juni 2022
Dion van Herpen
17 Juni 2022

De pizza prima bezorging was de beste die ik ooit gehad heb

Astrid Haak
15 Juni 2022

Heerlijk weer. Altijd goed. Dit keer wat extra ingrediënten gekozen, en die waren ruim toegevoegd.

Marius Hoefs
14 Juni 2022

De pasta smaakte prima en werd op tijd bezorgd.

Anoniem
12 Juni 2022
Bergwerff
12 Juni 2022
Ann
11 Juni 2022

Italiaanse bol kip....hmmmmmm

Istvan Nagy
7 Juni 2022

Super snel geleverd, en heel warm. Daar werd ik wel blij van.

Jop
6 Juni 2022

Werd 2 uur na dat ik mijn pizza besteld had gebeld dat de kip op was

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Irene Pors
5 Juni 2022

We hebben werkelijk TWEE UUR moeten wachten op ons eten. Ik heb tweemaal gebeld en steeds duurde het nog 20 en 10 minuten, wat in werkelijkheid langer was. We begrijpen dat het ivm Pinksteren druk was, maar stuur dan geen mail met een tijd die niet klopt. Zorg dat je hierdoor geen klanten verliest!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michael
5 Juni 2022

Lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J R
5 Juni 2022

Veel te laat maar erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bert
5 Juni 2022

eten was heerlijk en keurig op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Houdijker
4 Juni 2022

Ze waren bij een gerecht een ingrediënt vergeten. Binnen een kwartier het juiste gerecht geleverd. Goede service. Tot de volgende keer.

A.B
4 Juni 2022

Eerste keer ll falco, fantastisch....heerlijke pizza, goed warm en 10 minuten eerder dan afgesptoken tijd....👏👏👏👏👏👍zeker voor herhaling vatbaar.

Jacqueline
30 Mai 2022
Laurens
30 Mai 2022

De bezorg was veel te lang 1,5 uur moeten wachten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rachel
30 Mai 2022

Eten was heerlijk zoals altijd alleen moesten we 2 uur wachten. Uur latere dat aangegeven werd dat gebracht zou worden. Waardoor wij 19.45uur pas konden eten. Met zoontje van 5 jaar was dat niet zo ideaal. Snap dat jullie druk zijn maar dit was wel erg lang duren

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De bruin
29 Mai 2022

Zeer teleurgesteld over de bezorgtijd vandaag. Ruim 2 uur moeten wachten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Syda
28 Mai 2022

Vlotte bezorging, pizza was smakelijk en beslist niet vet!

Pels
28 Mai 2022

Nu al vijftien keer besteld en elke keer weer perfect

Martijn
26 Mai 2022

Heerlijke pizza, echter op Tonno speciaal zat ineens een verdwaalde ananas... deze hoort op voorhand al niet op pizza😉 Pizza zou 18.55 uur verwacht worden, echter kwam deze pas 19.30 zonder excuus dat deze wat later was..

Oscar
26 Mai 2022

Eten is uitstekend! Helaas wat te laat bezorgd (zal door drukte komen)

Paul
25 Mai 2022

Warme knapperige pizza. Weer heerlijk en snel bezorgd

Edwin
24 Mai 2022

Gevraagd om op tijd te leveren omdat we weg moesten, keurig op tijd en heerlijk gegeten

H van Eck
23 Mai 2022

Kwaliteit prima, zoals gewend. Bezorging helaas nu meerdere keren voorgekomen dat we erg lang moeten wachten. Omstreeks 18 uur besteld, levering gekozen zsm, bevestiging dat men 18.30 voor de deur hoopt te staan, en dan is het er pas over 19 uur... hierdoor niet de ervaring en het gemak & service die we zoeken helaas.

Margriet Maas
23 Mai 2022

Onze bestelling werd een uur later bezorgd!!! Wij begrijpen dat het erg druk was, maar dan werkt het bezorgsysteem niet goed. Heerlijke pizza’s, maar jammer dat je er zo lang op moet wachten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Demi
23 Mai 2022

Altijd lekker eten, En snel klaar! Mijn favoriete pasta’s.

Ellis
22 Mai 2022

Heerlijke pizza's!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

An
20 Mai 2022
Richard
20 Mai 2022

Bezorgd nog voor de afgesproken tijd. Spullen kokend heet. En overheerlijk. Aanrader voor de volgende bestelling.

Shler Aziz
19 Mai 2022

Top bedankt

Claudia
18 Mai 2022

Heerlijke pizza's en pasta's en op tijd bezorgd!

T
17 Mai 2022
Mirjam
17 Mai 2022

Heerlijke pizza!

Anoniem
15 Mai 2022
Tim
14 Mai 2022

We belden of afhalen sneller was want we zouden nog een uurtje moeten wachten. In 10 min stonden ze voor de deur! Top service en heeeeerlijke pasta

Maatje
14 Mai 2022
L
13 Mai 2022

Goede service. Ondanks dat het niet lukte om op juiste tijd te bezorgen werd dit netjes gecommuniceerd en daarom geen enkel probleem! Goede service!

Esther Kruger-Snel
13 Mai 2022

Heerlijke pizza en snelle bezorging

Boeijen
11 Mai 2022
WenT
10 Mai 2022

We hadden 1 pizza besteld terwijl dat er twee moesten zijn. Onze fout dus en meteen de tweede pizza besteld. Daar werd door Il Falco over gebeld of het klopte dat we 2x 1 pizza bestelden. Goed meegedacht dus en heel alert op wat er gebeurt. TOP!!

WenT
10 Mai 2022

Zoals altijd weer keurig op tijd, vriendelijke mensen en geweldige calzones!

Verhoef
9 Mai 2022

Eten is zeer smakelijk, echter, we hebben wel 2 uur moeten wachten op onze bestelling.

Abdi
9 Mai 2022
Henk van der sluijs
8 Mai 2022

Klaar op afgesproken tijd👍 Pizza's waren heerlijk👌

Theo
8 Mai 2022

We hebben weer lekker gegeten

R. Zeegers
8 Mai 2022

Bezorging was 15 min te laat.

Mees
7 Mai 2022

Heerlijke pizza's maar 2 uur op je eten wachten duurt echt veel te lang.

Vergeer
7 Mai 2022

De pizza’s zijn fantastisch, de levertijden iets minder. 18:15 besteld, zou 19:30u geleverd worden 
.dit werd 20:20u. Dat was niet fijn.

Rachel
7 Mai 2022

Heerlijk elke keer weer. Echte aanrader

Stefan Pouw
5 Mai 2022
Jeffrey c
5 Mai 2022

Complimenten voor de snelle service En perfecte pizza !

Robin
4 Mai 2022

Het eten was echt heerlijk!

Ingrid
3 Mai 2022

Verrukkelijke pizza, buitengewoon lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van haarlem
27 April 2022

Was top vandaag

Mike
27 April 2022

Lekkere pizza's warm en snel bezorgd.

Ingrid
25 April 2022

Pizza en pasta waren fantastisch. De caesar salade was goed gevuld maar de kip was rood gekruid en smaakte niet als een caesar salade.

Floor
25 April 2022

We merken de laatste paar keer dat de bestelling later wordt bezorgd dan de afgesproken tijd. Het kan niet de bedoeling zijn dat we al standaard rekening houden met een kwartier vertraging. Dat is echt jammer, want de pizza’s zijn heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

B N
25 April 2022

Het eten is echt heel goed, de medewerkers zijn netjes maar de levertijd is heel vaak veel meer dan via de website wordt weergegeven. Vaak wordt er na bestellen gebeld met de mededeling dat de bestelling 15 tot 30 minuten later klaar is. Zorg dat de website de actuele levertijd weergeeft.

Koene
24 April 2022

Toppers

Hoogvorst
23 April 2022

Zo snel mogelijk bezirgen is aangeklikt op 19.10, wordt het dus pas om 19.35 uur??? Uiteindelijk zelf maar opgehaald, ondanks dat er €2,- bezorgkosten zijn betaald. Dit is de zoveelste keer dat de bezorging tot wel een uur later wordt bezorgd, nog steeds niets veranderd helaas. Wij zijn er klaar mee, met ilfalco,

Telly
23 April 2022

Eten was op tijd en weer heerlijk 👍👍👍👊

Lansbergen
22 April 2022

Vanaf moment van bestellen geschatte levering duurt 60 minuten. Uiteindelijk na 80 minuten geleverd.

Carolien
22 April 2022

Heerlijk en snel geleverd

Shler
21 April 2022
Louis
21 April 2022

Gewoon goed zoals altijd

Rob
18 April 2022
Rose
17 April 2022

Heerlijk!!!

Leon
15 April 2022

goed en lekker snel

Buurman
14 April 2022

Super lekker eten.. snel bezorgt 
 goede prijs 
 aanrader voor iedereen

Jan
12 April 2022

Pizza's waren zeer goed van temperatuur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fanny
11 April 2022

Fantastische pizza; heel smaakvol en echt klasse met een dunne bodem!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Shler
10 April 2022
WenT
5 April 2022

Alweer heerlijke calzones af kunnen halen. Een kijkje 'in de keuken' en een gesprekje over wat er nog meer te halen is, maakt ons nieuwsgierig naar de pasta's ;)

Robin
4 April 2022
Tonny
3 April 2022
Melissa
2 April 2022

De pasta Maestro.... heerlijk!!!!

Leon
30 MĂ€rz 2022
Marijke en gerrit van Beem
29 MĂ€rz 2022

Wij zijn altijd zeer tevreden over de qualiteit en de bezorging

Boeijen
29 MĂ€rz 2022
Evb
26 MĂ€rz 2022

Om 17.00 uur besteld en ja hoor om 19.00 uur werd het bezorgd . Denk je optijd te hebben besteld. Hadden calzone besteld hoort echt heet te zijn maar was lauw. Was de eerste keer dat ik besteld heb weet niet of er een tweede keer komt helaas

Caroline Knasiak
25 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten! Helaas erg lang gewacht vandaag , ruim 1.45 min. Maar geen dan even een tussendoorse update?

Telly
21 MĂ€rz 2022

Was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

wessel de wit
20 MĂ€rz 2022

pizza 2 uur later pas bezorgd

WN
18 MĂ€rz 2022

Altijd goed!

WenT
18 MĂ€rz 2022

Weer heerlijk en op tijd klaar :)

Stephan
17 MĂ€rz 2022

Het was warm en lekker, heerlijk comfort food.

Marcel Le Noble
15 MĂ€rz 2022

Prima pizza's, goed van smaak, niet te zout. En keurig op aangegeven tijd bezorgd.

Leon
15 MĂ€rz 2022
Verkleij
14 MĂ€rz 2022
A. Van Ingen
13 MĂ€rz 2022

Netjes dat er telefonisch contact werd opgenomen omdat de pizza's een half uurtje later kwamen. Ivm drukte

Wesley
13 MĂ€rz 2022

De pasta Gamberetti Estivo was weer lekker normaal is die nog lekkerder als vandaag maar hij was wel lekker en de pizza pollo was ook weer lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carolien
13 MĂ€rz 2022

Het duurde anderhalf uur en hebben uiteindelijk zelf de bestelling opgehaald omdat het anders nog langer zou duren... Toen we de bestelling eindelijk hadden ontbrak de rucola die we extra besteld hadden...

27626GPH
12 MĂ€rz 2022

Bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling..

Frank
12 MĂ€rz 2022

Wederom lekker eten en keurig bezorgd!

Roland
12 MĂ€rz 2022

Was heerlijk!!

Anoniem
6 MĂ€rz 2022

Bezorging een uur later dan afgesproken. 2 uur en kwartier na bestelling voor twee pizza's...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark van Kippersluis
6 MĂ€rz 2022

Tijdens extreme drukte misschien verstandig om een tussenbericht te versturen dat de bezorging heel erg uitloopt. Verder altijd alles top! Lekker gegeten!👍😉

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lex van Wijk
5 MĂ€rz 2022

Het was lekker en voldoende om er twee keer van te eten (of met twee personen)

Samantha
27 Februar 2022
Robert
27 Februar 2022

Snelle levering , goede pizza.

B.den Broeder
27 Februar 2022

Er werd door de bezorger telefonisch contact gezocht dat hij al voor de deur stond .Ik was (nog) niet thuis.Goeie service!!!!Eten was heerlijk.

Esther Kruger-Snel
26 Februar 2022

De pizza was echt heerlijk en de bezorger was er heel snel. Bestel zeker nog een keer

Gerrold
26 Februar 2022

Het was weer heel erg lekker.

Patricia
25 Februar 2022
Nellie Konincks
25 Februar 2022

Het eten is altijd heerlijk, maar de ene keer krijg ik brood en kruidenboter bij het voorgerecht champignons en de andere keer niet. Ik weet graag van tevoren waar ik aan toe ben.

Peter
25 Februar 2022

Heerijke pizza, goed warm en keurig op tijd

Marina
23 Februar 2022
Petra
23 Februar 2022

Pasta maestro heerlijk kom er speciaal voor naar montfoort

Eva
22 Februar 2022

Geweldig lekkere pizza’s en bezorging zoals afgesproken! Aanrader!!!

Gebruiker
22 Februar 2022

Prima smaak, goed gevuld en gaar. De richttijd voor afhalen klopte tot op een paar minuten. In alle opzichten dus uitstekend.

Harry
21 Februar 2022
Albert
20 Februar 2022

Duurde wat lang. Maar wel volgens afspraak. Was weer erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frank
20 Februar 2022

erg lekker eten en keurig op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mariska
18 Februar 2022

Pizza en pasta waren heerlijk. Bestelling was ruim op tijd bezorgd! Zeker een aanrader.

Desmond
18 Februar 2022

Wat ik ook bestel, het is altijd lekker.

Mariette Van hemert
17 Februar 2022

Lekkere pizza, warm bezorgd

Daya
15 Februar 2022
Jan
14 Februar 2022

Weer prima op tijd bezorgd en wederom heerlijk op smaak en zeer goed op temperatuur !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter stuitje
13 Februar 2022

En weer heerlijke warme pizzas ruim belegd! Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

WN
13 Februar 2022

Altijd goed!

Ria
12 Februar 2022

Heerlijke pizza's

Hannie Westverr
12 Februar 2022

De pizza's en pasta waren weer heerlijk.

Abdel
12 Februar 2022

2de keer hier besteld om ze alsnog de kans te geven maar weer niet tevreden met de bezorgtijden en laxheid van de zaak. Woon je omstreek montfoort. Kan je beter buiten montfoort bestellen want zij doen er letterlijk 1 uur en 30 min over om 1 pizza te bezorgen die niet eens 500 meter bezorgd moet worden. Contact opnemen om het te laten weten doen zij ook niet dat moet jezelf doen. NIET DE MOEITE EN JE GELD WAARD !!

Mike
11 Februar 2022

Heerlijke pizza's, bezorging ok. Wachttijd was wat hoog

Wim van Buuren
10 Februar 2022
m
5 Februar 2022

Ruim op tijd, goede porties en lekker, wat willen we nog meer?

Pb
4 Februar 2022
Hans Wilmink
2 Februar 2022

Top snel bezorgd en lekker!

Fam Versluis
1 Februar 2022

Super kwaliteit en altijd goed op temperatuur, top!!!

Van Houten
31 Januar 2022

Normaal altijd prima. Maar 20 minuten te laat, hebben wel gebeld. En bij het brood was de kruidenboter vergeten. Er jammer blijf werken aan de kwaliteit en service.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wesley
30 Januar 2022

Het eten was zoals ik gewend ben pasta lekker pizza ook lekker niks op aan te merken. Eten werd ook op de tijd bezorgd wat werd aangegeven.

WB
29 Januar 2022

Altijd goed!

Ingeborg
28 Januar 2022

Heerlijke pizza! Echt authentieke ambachtelijke pizza. Bravo!

Annemarie Vergeer
27 Januar 2022
Astrid Haak
26 Januar 2022

Heerlijk gevulde pizza. Lekker heet, dus snel bezorgd. Bezorgd voor de geschatte bezorgtijd. Hmmmm lekker weer eens.

Dennis
24 Januar 2022
Remco
24 Januar 2022

Zelfs tot in Harmelen prima hete pizza's bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L.
23 Januar 2022

Helaas niet pizza die we besteld hadden.

Marh
23 Januar 2022
Connie Methorst
22 Januar 2022

Mijn complimenten voor het heerlijke eten en snelle bezorging

Margreet
22 Januar 2022

Heb een bestelling gedaan op vrijdag om 18.00 uur. De bestelling zal om 19.00 komen,maar om 19.20 uur nog niks ontvangen. Toen gebeld en zeiden ze dat het er bijna aankwam. Om 19.30 uur eindelijk onze bestelling. Misschien een tip om de klant op de hoogte te stellen dat het later wordt. Het eten was wel heerlijk

WN
22 Januar 2022

Altijd goed!

Marijke en Gerrit
21 Januar 2022

Heerlijk gevulde calzone .lekker warm en keurig op tijd bezorgd

Esther Kruger-Snel
19 Januar 2022

De pizza's waren heerlijk en hele snelle bezorging. Echt top. We gaan zeker vaker bestellen

B.den Broeder
16 Januar 2022
René
15 Januar 2022

Het tijdsverschil tussen het verwachtte tijdstip en werkelijke bezorging is veel te groot 45 minuten later is te veel. Jammer want de kwaliteit van de pizza is uitstekend.

Dennis
15 Januar 2022

Zoals altijd weer uitstekend!

Patricia
15 Januar 2022
Ronald
15 Januar 2022

De pizza’s waren weer overheerlijk!!

Mph la Lau
12 Januar 2022

top vlot en precies wat we afgesproken hadden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Boon
10 Januar 2022

we hebben 3 heerlijke pizza's gegeten van Il Falco! heerlijke dunne bodem. Bij de quattro stagioni hadden de 4 seizoenen op de pizza wat zichtbaarder mogen zijn. Dat is toch het idee van de Quatro (4) stagioni (seizoenen) die zich meestal laat zien in 4 verschillende hoeken op deze pizza. Maar geen klagen wat verder superverse en overheerlijke pizza's!. voor herhaling vatbaar dus.

Rachel
9 Januar 2022

Heerlijk gegeten, pizza was lekker warm, snelle levering, echte aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Renate
9 Januar 2022
monique
9 Januar 2022

pizza's zijn erg lekker en goed belegd ..bezorging ook prima

Anne
8 Januar 2022

Het was heerlijk! Bezorging was wat later maar daar werd over gebeld en de bezorger bood nog een keer excuus aan. Top.

Rachel
8 Januar 2022

Was heerlijk.

Timmerarends
8 Januar 2022

Het is echt heerlijk eten. Wij kiezen steeds voor de pasta's. Wij hopen zeker vaker te gaan bestellen.

Brian
7 Januar 2022

Snel bezorgd en weer een lekkere pizza!

Louis
5 Januar 2022

Kwaliteit zoals altijd en de bezorging op tijd zoals gevraagd.

Gert Blonk
4 Januar 2022

Heerlijk eten en stipt op tijd

marga
4 Januar 2022
WN
3 Januar 2022

Altijd goed!

Robin
2 Januar 2021
Familie
2 Januar 2021
John Van houten
1 Januar 2021

Was weer super Falco team. Bezorger was netjes op tijd en vriendelijk

Daniel
1 Januar 2021

Heerlijke pizza’s. Echter bij 1 van de pizza’s Quattro Formaggio is de doos erg scheef gehouden waardoor de bovenkant van de pizza naar 1 hoek was gedropen. Dat was een beetje janmer.. bezorger hou de dozen recht aub. Smaken van alle pizza’s waren erg goed

Joost
1 Januar 2021

Pizza margarita was bijna koud. Andere pizza, en spaghetti waren heerlijk. Volgende x beter

Bertine
31 Dezember 2021

Hartelijk dank. Het was heerlijk.

M Visser
30 Dezember 2021
Irene de Vries
30 Dezember 2021

Pizza's waren heerlijk. Pasta's waren minder omdat het voor onze smaak veel te zout was. Zou de volgende keer zoutloos bestellen. Weet niet of dat kan.

Lublink
27 Dezember 2021
Leo boer
27 Dezember 2021

Super snel en super goed echt een aanrader

Wil Wils-Staal
27 Dezember 2021

Wij hebben van alle gerechten genoten en de bezorging was precies op tijd. Goed gedaan!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D Veldhuijzen
22 Dezember 2021

Lekker eten en fijne mensen!

Albert
21 Dezember 2021

Top, super snel geleverd. Goed warm. En heerlijk.

WN
21 Dezember 2021

Altijd goed!

AstridHaak
21 Dezember 2021
Aletha Annema
20 Dezember 2021

Echt heerlijke pizza's! Wij zijn vorig jaar verhuisd maar een pizzeria zo goed als Il Falco hebben we helaas nog niet gevonden hier. Het komt er niet eens bij in de buurt. Misschien kunnen jullie een filiaal openen in Noordwijk? ;)

Fam. van Baak
16 Dezember 2021
Van rooijen
13 Dezember 2021

Beetje jammer dat de bezorger iets vergat, ik hem terug heb gestuurd voor een nieuwe pizza (moest hem maar opwarmen aldus de bezorger) en kwam 1 minuut later toch tot de conclusie dat hij de italiaanse bol toch bij zich had. Erg jammer dit!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Benschop
13 Dezember 2021

Heerlijke pizza & pasta en keurig op tijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Matthijs
12 Dezember 2021

Echt weer super lekker en precies op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

WN
12 Dezember 2021

Na ongeveer 30 fijne kwaliteit en goede bezorging, was het gister helaas 45min te laat! Door de nieuwe corona maatregelen bestellen mensen meer, dus ik snap de extreme drukte wel - echter moest ik zelf bellen waar het bleef. De verwachte bezorgtijd kan dus beter omgezet worden naar: ‘we zijn heel erg druk, we komen zsm’ bijv.

Anoniem
11 Dezember 2021

Viel dit keer tegen, ruim 1,5 uur moeten wachten op de bestelling en eten smaakte niet zo goed als normaal gesproken.

Robert Biermann
11 Dezember 2021

Lekkere pizza , snelle bezorging.

monique de bruijn
8 Dezember 2021

de pizza's waren erg lekker en goed belegd

van Vliet
7 Dezember 2021

Bezorging duurde wat langer maar was denk ook best druk. Eten was super lekker, verkeerde pizza gehad maar dat is keurig opgelost door ze. Mijn complimenten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jelle
6 Dezember 2021

Voor de 2e keer eten besteld. Smaakte prima. Jammer dat het beide keren een uur heeft geduurd voordat de bezorger op de stoep stond.

Stefan Pouw
6 Dezember 2021
Ruud Hartog
6 Dezember 2021

Top geregeld en bezorging netjes en op tijd!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marion de Bruin
5 Dezember 2021

Precies op tijd bezorgd en het was allemaal goed op temperatuur!.. super

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kloos Ron
5 Dezember 2021
Johan van der meijden
4 Dezember 2021
Carolien
3 Dezember 2021
Ada Sluijs
3 Dezember 2021

Vanavond hebben mijn vriend en ik voor het eerst een bestelling aan huis gedaan. De bezorgkosten waren maar € 3,50 en het eten was, zoals gewend bij het afhalen, goed heet en heerlijk klaar gemaakt. Chapeau voor de snelle service.

Jaap
3 Dezember 2021
Mariette
30 November 2021

Heerlijke pizza! (Zoals altijd)

Lilian
30 November 2021

Zwaar teleurgesteld! Hier al vaak besteld. Nu om 18.00 uur besteld, verwachte bezorg tijd 19.05. Vind ik al lang, maar oké. Pizza werd uiteindelijk zonder enige vorm van communicatie pas om 19.50 bezorgd. Pizza was lauw en niet echt heel lekker. Normaal wel van goede kwaliteit, nu ruim 3/4 van de pizza in de kliko beland, dus zwaar teleurgesteld

G
29 November 2021

Was super. Alleen kwartier te laat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van Olst
28 November 2021

Als je pikant bestelt, krijg je ook pikant. Zo hoort het!

Hans
27 November 2021

Niet de tijd door geven hoelaat jullie komen en dan een 30 minuten later komen of geef het even door

Stefan Pouw
27 November 2021
Meerv
27 November 2021

Om 17.45 pizza besteld, verwachte bezorgtijd was 19.00. Uiteindelijk kwam de pizza om 20.00.

Anouk
26 November 2021

Altijd heerlijk eten!

Deef
25 November 2021

Heerlijk en snel

Cora
24 November 2021

Heerlijke pizza, naar eigen wens afgetopt met verse ingrediënten. Weer super tevreden

Wil
22 November 2021

Heerlijke pizza's.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van Dijk
21 November 2021

Er wordt zelfs gebeld dat de bezorging een kwartier later werd. Erg netjes. Eten was weer top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

René
21 November 2021

Makkelijk bestellen via de app. Netjes op tijd bezorgd en heerlijke pizza.

Etta
19 November 2021

Bijzonder goede service, snel en soepel

KBert Mathijsen
19 November 2021

Prima kwaliteit

Jan den Houdijker
18 November 2021

Zoals gewoonlijk ook nu weer, evenals onze gasten, echt lekker zitten genieten van het eten. Onze complimenten !!!

A van den Berg
18 November 2021
Diana & Istvan
17 November 2021

Keuze was snel gemaakt, en de pizza's waren nog sneller geleverd. Was weer heerlijk

Brian
16 November 2021
Ruben
15 November 2021

We zijn trouwe klant want de pizza's zijn altijd erg lekker. Bezorging is de laatste weken wel echt dramatisch lang. Gisteren ook weer 2 uur moeten wachten op onze pizza. Dat veranderd hopelijk snel weer naar het oude niveau anders toch maar ergens anders bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

RS
15 November 2021
Anoniem
15 November 2021

Eten is goed! Duurt echter wel erg lang voordat het eten er is

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
14 November 2021

-

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan de Wit
13 November 2021

Bestelling afgehaald en was echt top

Sabine
13 November 2021

Pizza waren heerlijk en bezorgen mooi op tijd!

Ria
13 November 2021

Heerlijke pizza's en op tijd bezorgd

R. zeegers
11 November 2021
Wik
6 November 2021
Kees-Jan
6 November 2021

Super lekker pizza's en pasta's. Wat wordt er hard gewerkt door deze vriendelijke mensen!

Erik bakker
6 November 2021

Eten werd pas na 2 uur bezorg zonder enig excuus of tegemoetkoming

Mer
5 November 2021
Fleur Peelen
4 November 2021
Elio Verhoef
3 November 2021

Lekkere pizzas zoals gewoonlijk, maar onze bestelling kwam drie kwartier te laat.

Akia
3 November 2021
Marc de Jong
3 November 2021

Het eten is altijd heerlijk en wordt netjes en snel geleverd, top zaak!

Daniel
1 November 2021

Heerlijke verse pizza’s, snel bezorgd en goed warm đŸ‘ŒđŸŒ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Theo
31 Oktober 2021

Het was weer heerlijk!

Elbert Nagel
25 Oktober 2021

Goede pizza calzone il falco

René
22 Oktober 2021

Heerlijke pizza's, lekker warm en snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Jaapie
21 Oktober 2021

Altijd heerlijk

Marian Romijn
21 Oktober 2021
MJ
21 Oktober 2021

Top! Heerlijk gegeten. Bestelling was op tijd.

Ton
20 Oktober 2021

Het zijn slechte pizza en aan gebrand de bodem. Gaat niet bestellen daar

R
19 Oktober 2021

Goed & lekker. En de pizza s waren heerlijk warm.