Reviews from Il Falco Montfoort

Recent reviews

5.0
Elly
Today

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd.

Maana Sheich
Yesterday
P. Van de Ven
27 November 2022

Prima pizza's. Levering op tijd door tussentijdse goede communicatie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anja Slootjes
27 November 2022

Top service, bezorging én eten

Jan de Seijn
26 November 2022

Bestelling nog ruim voor de afgesproken geleverd. Pizza van prima kwaliteit!!

schoonderbeek
26 November 2022
Theo van den Heiligenberg
24 November 2022
Anais
22 November 2022

Very good service and top quality food!

.
21 November 2022

Wederom. 45 min later dan verwachte bezorgtijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Corrie
20 November 2022

Het eten is prima en bij aflevering nog zeer goed van temperatuur. Vriendelijk personeel met een goede service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sangers
20 November 2022

De pizza was wel aan de koude kant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark van Kippersluis
20 November 2022
Marieke
20 November 2022
Fam Reijersen van Buuren
19 November 2022

Heerlijk en ruime porties!

Linschotrn
17 November 2022

Keurig op tijd. Perfecte kwaliteit.

Jan
15 November 2022

Conform onze wensen en keurig op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R. Zeegers
14 November 2022
Vera Erkemeij
12 November 2022

Keurig op tijd!

WenT
11 November 2022

Zoals altijd vriendelijke mensen en prima pasta.

A.Slootjes
11 November 2022

Bestelling keurig op tijd (je wordt trouwens gebeld mocht deze onverhoopt later komen), vriendelijke bezorger, eten nog hartstikke warm en van prima kwaliteit

Onno
10 November 2022

Lekkere pizza’s en goede service

Sandra
9 November 2022

Heerlijk vers gebakken pizza, vriendelijke mensen. Echt een aanrader

Noorthoek
8 November 2022

Loei heet, exact op tijd!

Peeters
6 November 2022

Vertraging was netjes opgelost

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

V wijk
6 November 2022

Bezorging heeft erg lang geduurd. Anderhalf uur! Een bevestigings mail dat de bestelling is doorgekomen zou handig zijn!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brandsma
6 November 2022

Wij vonden het lekker, goed warm, op afgesproken tijdstip. Kortom tevreden en voor herhaling vatbaar.

Sjoerd
6 November 2022

Gewoon lekkere pizza’s en keurig op tijd zoals altijd.

Brigit van der Sman
4 November 2022

Jammere was alleen dat de knoflooksaus vergeten was, verder heerlijke pizza’s

Daphne
1 November 2022

Heerlijk eten en snelle en vriendelijke bezorging

Harm
30 October 2022
Harm
28 October 2022
Renate
27 October 2022

Altijd heerlijk eten en snel ophalen. Top

safouan badaoui
25 October 2022

Heel snell geleverd

Albert
24 October 2022

Ruim op tijd, heet en heerlijk

Anne Sophie
23 October 2022
Henny
20 October 2022
Kc
19 October 2022

Pizza was lauw, had ik niet verwacht op de woensdagavond...

RiKo
19 October 2022

Stipt op tijd en met de kwaliteit die wij van Il Falco inmiddels gewend zijn. Heerlijke pizza's met verse en lokale ingrediënten. Een aanrader top!

Quinty van Meerten
17 October 2022

Wekelijks bestellen wij hier, echt super!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
16 October 2022

Prima

Th. J G. Wijk van Leur
15 October 2022

Wat te laat bezorgd, maar dat kan in deze tijd met personeel gebrek. Geeft niet wij bestellen voortaan eerder dus geen probleem

Monique
14 October 2022

Altijd lekker eten.

WenT
11 October 2022

Weer heerlijk en op tijd

Astrid Haak
10 October 2022

Heerlijke pizza’s. Pizza was nog gloeiend heet na vriendelijke bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
6 October 2022

Toppizza: verse ingrediënten, goed bereid!

Maripa Burgers
6 October 2022

Altijd snelle service , tijdige aflevering thuis en erg lekker!

Rob
5 October 2022
S nagtegaal
4 October 2022

Wij vinden de pasta’s van il falco echt super lekker en ook super fijn dat andere dingen zoals pizza’s en Italiaanse bollen te bestellen zijn voor de andere leden van het gezin . Echt onze favoriet

Jg
1 October 2022

Vriendelijke mensen, fijn om hier pizzas te halen! Heerlijk gegeten

Marcel Pronk
30 September 2022

Super lekkere pizza's en snelle bezorging.

Daphne
29 September 2022

Heerlijk eten, vriendelijke bezorger en supersnel bezorgd

K
28 September 2022
Simone
28 September 2022

Vanavond heerlijk gegeten, zoals we gewend zijn van jullie!

WenT
28 September 2022

Na een vakantie in het buitenland waar we vaak pizza hebben gegeten, kwamen we tot de conclusie dat Il Falco echt supergoed is.

Ron Broos
26 September 2022

Eten was prima en werd keurig op de aangegeven tijd bezorgd. Verders was het of de pasta net van het vuur kwam zo heet was het. Bezorging was in Linschoten.

Marjolein
26 September 2022

Lekkere pizza's, netjes op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

RiKo
25 September 2022
Saaaartje
23 September 2022
Corrie Lammers
23 September 2022
Hendrikus Boeijen
18 September 2022
Men
16 September 2022
Leon
13 September 2022

Normaal heb ik de da Vinci pizza, nu eens wat anders de Carbonara en garnalen in tomatensaus. Was echt heerlijk

Bos
13 September 2022

Was weer genieten!!

Marijke en gerrit
13 September 2022

Altijd keurig op tijd en goed warm

Robin
8 September 2022

Lekker eten en zeer snel bezorgd!

Miranda Hengeveld
29 August 2022

Altijd goed eten top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sharon
29 August 2022

Netjes van tevoren gebeld ivm het feit dat de tagliatelle op was. En toch redelijk op de aangegeven tijd bezorgd. Ik twijfel of er mais doorheen zat. Zou mooi zijn als je dit soort toppings ook meer dan één keer kan toevoegen. Maar verder is het prima voor elkaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

René
28 August 2022

Weer top, heerlijk gegeten!

Carien
27 August 2022

Smaakvolle pasta’s, ruime porties, het was nog lekker warm.. De tijd van bezorging werd duidelijk aangegeven. Allemaal prima dus!

Mariska
26 August 2022

De pizza's zijn echt heerlijk. Laten bezorgen. Ontving een bezorgtijdstip. Echter het werd een kwartier eerder bezorgd. Blij verrast dus 😊

Mayko Heemskerk
22 August 2022

Was erg lekker en bezorging was mooi op tijd

Joep Rozendal
21 August 2022
John
18 August 2022

Lekker eten 😁

Mayko Heemskerk
16 August 2022

Ze waren er snel Het was erg lekker

Kor Schipper
16 August 2022
Mac
15 August 2022

Na iets meer dan 30 minuten waren de pizza's er al. Boven verwachting! Heerlijk belegde pizza, niet zuinig geweest met toppings en knapperige bodem. Absolute aanrader voor je Italiaanse pizza's!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gondorf
14 August 2022

Het was weer heerlijk! Jullie zijn toppers👍🏾😋 bedankt...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hiske Dunnewold
14 August 2022
Mara
11 August 2022

Altijd kwaliteit eten. Royaal belegd. Snelle bezorging.

WenT
10 August 2022

Zoals we inmiddels gewend zijn. Heerlijke calzones en een gezellig 'gesprek' tijdens de korte wachttijd

Ber
8 August 2022

Top tent , bezorgt netjes, en de spaghetti is altijd heerlijk , en heet

Kemkes
7 August 2022

Pizza's waren goed warm, echter op de pizza tonno speciaal miste we 2 toppings, de jalapeno pepers en de kappertjes, daardoor was de pizza helaas niet pittig. Jammer, dat zijn wij niet gewend van jullie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emma
7 August 2022

De pasta was heerlijk! Het broodje wat matig belegd. Al met al zijn we altijd tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

monique de bruijn
7 August 2022

pizza erg lekker netjes op tijd bezorgd.. top

Claudia
1 August 2022

Super lekkere en smaakvolle pasta besteld.

Rachel
30 July 2022

Hadden geen sausen gekregen bij broodje kip en broodje zwarma. Verder alles lekker gesmuld

Bart
26 July 2022

Gewoon erg lekker

K
25 July 2022
Amy Brouwer
22 July 2022

Nvt

RK
20 July 2022
K
17 July 2022

Erg lekker, maar beter laten bezorgen. Dan is eten wel volgens verwachting klaar. Anders altijd 15 min binnen wachten tot eten klaar is.

WenT
17 July 2022

Vertrouwde goede kwaliteit! Zelfs op deze drukke zondag hebben we niet lang hoeven wachten :)

Yolanda
17 July 2022

Altijd goed! Heerlijk warm en zeer ruim belegd, vriendelijke bezorger!

Henriette
15 July 2022
Theo
15 July 2022

Het was lekker.

Werner Kemp
14 July 2022

Lekker eten en een goede bezorgservice

Hans
13 July 2022
Mattheo
12 July 2022

Lekker eten! Bezorgtijd klopt niet moest 18.25 zijn kwam 18.50

Carola
10 July 2022
Louis Pouw
10 July 2022

Goed zoals altijd

Yolanda
10 July 2022

Eten is altijd prima maar jammer dat als het ruim 40 min uitloopt je niet even geïnformeerd wordt.

Candace Huijgen
9 July 2022
Barbera den Broeder
8 July 2022
WenT
7 July 2022

Nog steeds lekker maar net wat minder dan de vorige keren.

Tina
6 July 2022

2uur wachten op een pizza!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thea van Proosdij
3 July 2022

Zondagmiddag 1746 bestelling bevestigd, levering verwacht om 1850. Na een telefoontje om 1916 uitleg dat het heel druk is en dat het nog 20 minuten duurt. uiteindelijk om 1945 bezorgd. 2 uur wachten op 5 pizza’s en een bakje pasta is idioot lang. Het is de tweede en daarmee ook de laatste keer dat dit gebeurt. Investeer in meer capaciteit of beperk je bestellingen, dit levert alleen frustratie op. Niet OK.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joop van den Bosch
3 July 2022
Margriet
3 July 2022

Heerlijke pizza s, bezorging top op tijd!

Robert
1 July 2022

Snelle levering.

Stephanie
30 June 2022
Jaap
29 June 2022
Methorst
28 June 2022
Vendrig
27 June 2022

Oneline bestelling verwachte bezorgtijd 18.10 oke Bestelling ontvangen 19.10 erg jammer dat er niet gecommuniceerd wordt.(ik zelf na 35min gebeld)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey
26 June 2022

Perfecte pizza. En snelle Bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Victor
25 June 2022

Heerlijke pizza en pasta, vers gemaakt en goed verpakt zodat het na tien minuten naar huis lopen nog steeds warm is

WenT
21 June 2022

Zoals we inmiddels gewend zijn . . . op tijd, goed gevuld, lekker :) Vriendelijk personeel dat zelfs tijd heeft voor een praatje :)

Bas
20 June 2022

onze bezorging zou in eerste instantie 20 minuten later bezorgd worden, dit is telefonisch gemeld, uiteindelijk is de bestelling 30 minuten later bezorgd. helaas hebben we vaker de ervaring dat de opgegeven bezorgtijd niet kan worden waargemaakt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robbert
19 June 2022

2 1/2 uur gewacht op het eten. Geen vergoeding of iets bespreekbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gondorf
18 June 2022

Het was heerlijk..dankjewel

Corrie
18 June 2022
Dion van Herpen
17 June 2022

De pizza prima bezorging was de beste die ik ooit gehad heb

Astrid Haak
15 June 2022

Heerlijk weer. Altijd goed. Dit keer wat extra ingrediënten gekozen, en die waren ruim toegevoegd.

Marius Hoefs
14 June 2022

De pasta smaakte prima en werd op tijd bezorgd.

Anoniem
12 June 2022
Bergwerff
12 June 2022
Ann
11 June 2022

Italiaanse bol kip....hmmmmmm

Istvan Nagy
7 June 2022

Super snel geleverd, en heel warm. Daar werd ik wel blij van.

Jop
6 June 2022

Werd 2 uur na dat ik mijn pizza besteld had gebeld dat de kip op was

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irene Pors
5 June 2022

We hebben werkelijk TWEE UUR moeten wachten op ons eten. Ik heb tweemaal gebeld en steeds duurde het nog 20 en 10 minuten, wat in werkelijkheid langer was. We begrijpen dat het ivm Pinksteren druk was, maar stuur dan geen mail met een tijd die niet klopt. Zorg dat je hierdoor geen klanten verliest!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael
5 June 2022

Lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J R
5 June 2022

Veel te laat maar erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert
5 June 2022

eten was heerlijk en keurig op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Houdijker
4 June 2022

Ze waren bij een gerecht een ingrediënt vergeten. Binnen een kwartier het juiste gerecht geleverd. Goede service. Tot de volgende keer.

A.B
4 June 2022

Eerste keer ll falco, fantastisch....heerlijke pizza, goed warm en 10 minuten eerder dan afgesptoken tijd....👏👏👏👏👏👍zeker voor herhaling vatbaar.

Jacqueline
30 May 2022
Laurens
30 May 2022

De bezorg was veel te lang 1,5 uur moeten wachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rachel
30 May 2022

Eten was heerlijk zoals altijd alleen moesten we 2 uur wachten. Uur latere dat aangegeven werd dat gebracht zou worden. Waardoor wij 19.45uur pas konden eten. Met zoontje van 5 jaar was dat niet zo ideaal. Snap dat jullie druk zijn maar dit was wel erg lang duren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De bruin
29 May 2022

Zeer teleurgesteld over de bezorgtijd vandaag. Ruim 2 uur moeten wachten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Syda
28 May 2022

Vlotte bezorging, pizza was smakelijk en beslist niet vet!

Pels
28 May 2022

Nu al vijftien keer besteld en elke keer weer perfect

Martijn
26 May 2022

Heerlijke pizza, echter op Tonno speciaal zat ineens een verdwaalde ananas... deze hoort op voorhand al niet op pizza😉 Pizza zou 18.55 uur verwacht worden, echter kwam deze pas 19.30 zonder excuus dat deze wat later was..

Oscar
26 May 2022

Eten is uitstekend! Helaas wat te laat bezorgd (zal door drukte komen)

Paul
25 May 2022

Warme knapperige pizza. Weer heerlijk en snel bezorgd

Edwin
24 May 2022

Gevraagd om op tijd te leveren omdat we weg moesten, keurig op tijd en heerlijk gegeten

H van Eck
23 May 2022

Kwaliteit prima, zoals gewend. Bezorging helaas nu meerdere keren voorgekomen dat we erg lang moeten wachten. Omstreeks 18 uur besteld, levering gekozen zsm, bevestiging dat men 18.30 voor de deur hoopt te staan, en dan is het er pas over 19 uur... hierdoor niet de ervaring en het gemak & service die we zoeken helaas.

Margriet Maas
23 May 2022

Onze bestelling werd een uur later bezorgd!!! Wij begrijpen dat het erg druk was, maar dan werkt het bezorgsysteem niet goed. Heerlijke pizza’s, maar jammer dat je er zo lang op moet wachten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Demi
23 May 2022

Altijd lekker eten, En snel klaar! Mijn favoriete pasta’s.

Ellis
22 May 2022

Heerlijke pizza's!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

An
20 May 2022
Richard
20 May 2022

Bezorgd nog voor de afgesproken tijd. Spullen kokend heet. En overheerlijk. Aanrader voor de volgende bestelling.

Shler Aziz
19 May 2022

Top bedankt

Claudia
18 May 2022

Heerlijke pizza's en pasta's en op tijd bezorgd!

T
17 May 2022
Mirjam
17 May 2022

Heerlijke pizza!

Anoniem
15 May 2022
Tim
14 May 2022

We belden of afhalen sneller was want we zouden nog een uurtje moeten wachten. In 10 min stonden ze voor de deur! Top service en heeeeerlijke pasta

Maatje
14 May 2022
L
13 May 2022

Goede service. Ondanks dat het niet lukte om op juiste tijd te bezorgen werd dit netjes gecommuniceerd en daarom geen enkel probleem! Goede service!

Esther Kruger-Snel
13 May 2022

Heerlijke pizza en snelle bezorging

Boeijen
11 May 2022
WenT
10 May 2022

We hadden 1 pizza besteld terwijl dat er twee moesten zijn. Onze fout dus en meteen de tweede pizza besteld. Daar werd door Il Falco over gebeld of het klopte dat we 2x 1 pizza bestelden. Goed meegedacht dus en heel alert op wat er gebeurt. TOP!!

WenT
10 May 2022

Zoals altijd weer keurig op tijd, vriendelijke mensen en geweldige calzones!

Verhoef
9 May 2022

Eten is zeer smakelijk, echter, we hebben wel 2 uur moeten wachten op onze bestelling.

Abdi
9 May 2022
Henk van der sluijs
8 May 2022

Klaar op afgesproken tijd👍 Pizza's waren heerlijk👌

Theo
8 May 2022

We hebben weer lekker gegeten

R. Zeegers
8 May 2022

Bezorging was 15 min te laat.

Mees
7 May 2022

Heerlijke pizza's maar 2 uur op je eten wachten duurt echt veel te lang.

Vergeer
7 May 2022

De pizza’s zijn fantastisch, de levertijden iets minder. 18:15 besteld, zou 19:30u geleverd worden ….dit werd 20:20u. Dat was niet fijn.

Rachel
7 May 2022

Heerlijk elke keer weer. Echte aanrader

Stefan Pouw
5 May 2022
Jeffrey c
5 May 2022

Complimenten voor de snelle service En perfecte pizza !

Robin
4 May 2022

Het eten was echt heerlijk!

Ingrid
3 May 2022

Verrukkelijke pizza, buitengewoon lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van haarlem
27 April 2022

Was top vandaag

Mike
27 April 2022

Lekkere pizza's warm en snel bezorgd.

Ingrid
25 April 2022

Pizza en pasta waren fantastisch. De caesar salade was goed gevuld maar de kip was rood gekruid en smaakte niet als een caesar salade.

Floor
25 April 2022

We merken de laatste paar keer dat de bestelling later wordt bezorgd dan de afgesproken tijd. Het kan niet de bedoeling zijn dat we al standaard rekening houden met een kwartier vertraging. Dat is echt jammer, want de pizza’s zijn heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B N
25 April 2022

Het eten is echt heel goed, de medewerkers zijn netjes maar de levertijd is heel vaak veel meer dan via de website wordt weergegeven. Vaak wordt er na bestellen gebeld met de mededeling dat de bestelling 15 tot 30 minuten later klaar is. Zorg dat de website de actuele levertijd weergeeft.

Koene
24 April 2022

Toppers

Hoogvorst
23 April 2022

Zo snel mogelijk bezirgen is aangeklikt op 19.10, wordt het dus pas om 19.35 uur??? Uiteindelijk zelf maar opgehaald, ondanks dat er €2,- bezorgkosten zijn betaald. Dit is de zoveelste keer dat de bezorging tot wel een uur later wordt bezorgd, nog steeds niets veranderd helaas. Wij zijn er klaar mee, met ilfalco,

Telly
23 April 2022

Eten was op tijd en weer heerlijk 👍👍👍👊

Lansbergen
22 April 2022

Vanaf moment van bestellen geschatte levering duurt 60 minuten. Uiteindelijk na 80 minuten geleverd.

Carolien
22 April 2022

Heerlijk en snel geleverd

Shler
21 April 2022
Louis
21 April 2022

Gewoon goed zoals altijd

Rob
18 April 2022
Rose
17 April 2022

Heerlijk!!!

Leon
15 April 2022

goed en lekker snel

Buurman
14 April 2022

Super lekker eten.. snel bezorgt … goede prijs … aanrader voor iedereen

Jan
12 April 2022

Pizza's waren zeer goed van temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fanny
11 April 2022

Fantastische pizza; heel smaakvol en echt klasse met een dunne bodem!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Shler
10 April 2022
WenT
5 April 2022

Alweer heerlijke calzones af kunnen halen. Een kijkje 'in de keuken' en een gesprekje over wat er nog meer te halen is, maakt ons nieuwsgierig naar de pasta's ;)

Robin
4 April 2022
Tonny
3 April 2022
Melissa
2 April 2022

De pasta Maestro.... heerlijk!!!!

Leon
30 March 2022
Marijke en gerrit van Beem
29 March 2022

Wij zijn altijd zeer tevreden over de qualiteit en de bezorging

Boeijen
29 March 2022
Evb
26 March 2022

Om 17.00 uur besteld en ja hoor om 19.00 uur werd het bezorgd . Denk je optijd te hebben besteld. Hadden calzone besteld hoort echt heet te zijn maar was lauw. Was de eerste keer dat ik besteld heb weet niet of er een tweede keer komt helaas

Caroline Knasiak
25 March 2022

Heerlijk eten! Helaas erg lang gewacht vandaag , ruim 1.45 min. Maar geen dan even een tussendoorse update?

Telly
21 March 2022

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

wessel de wit
20 March 2022

pizza 2 uur later pas bezorgd

WN
18 March 2022

Altijd goed!

WenT
18 March 2022

Weer heerlijk en op tijd klaar :)

Stephan
17 March 2022

Het was warm en lekker, heerlijk comfort food.

Marcel Le Noble
15 March 2022

Prima pizza's, goed van smaak, niet te zout. En keurig op aangegeven tijd bezorgd.

Leon
15 March 2022
Verkleij
14 March 2022
A. Van Ingen
13 March 2022

Netjes dat er telefonisch contact werd opgenomen omdat de pizza's een half uurtje later kwamen. Ivm drukte

Wesley
13 March 2022

De pasta Gamberetti Estivo was weer lekker normaal is die nog lekkerder als vandaag maar hij was wel lekker en de pizza pollo was ook weer lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carolien
13 March 2022

Het duurde anderhalf uur en hebben uiteindelijk zelf de bestelling opgehaald omdat het anders nog langer zou duren... Toen we de bestelling eindelijk hadden ontbrak de rucola die we extra besteld hadden...

27626GPH
12 March 2022

Bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling..

Frank
12 March 2022

Wederom lekker eten en keurig bezorgd!

Roland
12 March 2022

Was heerlijk!!

Anoniem
6 March 2022

Bezorging een uur later dan afgesproken. 2 uur en kwartier na bestelling voor twee pizza's...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark van Kippersluis
6 March 2022

Tijdens extreme drukte misschien verstandig om een tussenbericht te versturen dat de bezorging heel erg uitloopt. Verder altijd alles top! Lekker gegeten!👍😉

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lex van Wijk
5 March 2022

Het was lekker en voldoende om er twee keer van te eten (of met twee personen)

Samantha
27 February 2022
Robert
27 February 2022

Snelle levering , goede pizza.

B.den Broeder
27 February 2022

Er werd door de bezorger telefonisch contact gezocht dat hij al voor de deur stond .Ik was (nog) niet thuis.Goeie service!!!!Eten was heerlijk.

Esther Kruger-Snel
26 February 2022

De pizza was echt heerlijk en de bezorger was er heel snel. Bestel zeker nog een keer

Gerrold
26 February 2022

Het was weer heel erg lekker.

Patricia
25 February 2022
Nellie Konincks
25 February 2022

Het eten is altijd heerlijk, maar de ene keer krijg ik brood en kruidenboter bij het voorgerecht champignons en de andere keer niet. Ik weet graag van tevoren waar ik aan toe ben.

Peter
25 February 2022

Heerijke pizza, goed warm en keurig op tijd

Marina
23 February 2022
Petra
23 February 2022

Pasta maestro heerlijk kom er speciaal voor naar montfoort

Eva
22 February 2022

Geweldig lekkere pizza’s en bezorging zoals afgesproken! Aanrader!!!

Gebruiker
22 February 2022

Prima smaak, goed gevuld en gaar. De richttijd voor afhalen klopte tot op een paar minuten. In alle opzichten dus uitstekend.

Harry
21 February 2022
Albert
20 February 2022

Duurde wat lang. Maar wel volgens afspraak. Was weer erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
20 February 2022

erg lekker eten en keurig op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariska
18 February 2022

Pizza en pasta waren heerlijk. Bestelling was ruim op tijd bezorgd! Zeker een aanrader.

Desmond
18 February 2022

Wat ik ook bestel, het is altijd lekker.

Mariette Van hemert
17 February 2022

Lekkere pizza, warm bezorgd

Daya
15 February 2022
Jan
14 February 2022

Weer prima op tijd bezorgd en wederom heerlijk op smaak en zeer goed op temperatuur !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter stuitje
13 February 2022

En weer heerlijke warme pizzas ruim belegd! Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

WN
13 February 2022

Altijd goed!

Ria
12 February 2022

Heerlijke pizza's

Hannie Westverr
12 February 2022

De pizza's en pasta waren weer heerlijk.

Abdel
12 February 2022

2de keer hier besteld om ze alsnog de kans te geven maar weer niet tevreden met de bezorgtijden en laxheid van de zaak. Woon je omstreek montfoort. Kan je beter buiten montfoort bestellen want zij doen er letterlijk 1 uur en 30 min over om 1 pizza te bezorgen die niet eens 500 meter bezorgd moet worden. Contact opnemen om het te laten weten doen zij ook niet dat moet jezelf doen. NIET DE MOEITE EN JE GELD WAARD !!

Mike
11 February 2022

Heerlijke pizza's, bezorging ok. Wachttijd was wat hoog

Wim van Buuren
10 February 2022
m
5 February 2022

Ruim op tijd, goede porties en lekker, wat willen we nog meer?

Pb
4 February 2022
Hans Wilmink
2 February 2022

Top snel bezorgd en lekker!

Fam Versluis
1 February 2022

Super kwaliteit en altijd goed op temperatuur, top!!!

Van Houten
31 January 2022

Normaal altijd prima. Maar 20 minuten te laat, hebben wel gebeld. En bij het brood was de kruidenboter vergeten. Er jammer blijf werken aan de kwaliteit en service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wesley
30 January 2022

Het eten was zoals ik gewend ben pasta lekker pizza ook lekker niks op aan te merken. Eten werd ook op de tijd bezorgd wat werd aangegeven.

WB
29 January 2022

Altijd goed!

Ingeborg
28 January 2022

Heerlijke pizza! Echt authentieke ambachtelijke pizza. Bravo!

Annemarie Vergeer
27 January 2022
Astrid Haak
26 January 2022

Heerlijk gevulde pizza. Lekker heet, dus snel bezorgd. Bezorgd voor de geschatte bezorgtijd. Hmmmm lekker weer eens.

Dennis
24 January 2022
Remco
24 January 2022

Zelfs tot in Harmelen prima hete pizza's bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L.
23 January 2022

Helaas niet pizza die we besteld hadden.

Marh
23 January 2022
Connie Methorst
22 January 2022

Mijn complimenten voor het heerlijke eten en snelle bezorging

Margreet
22 January 2022

Heb een bestelling gedaan op vrijdag om 18.00 uur. De bestelling zal om 19.00 komen,maar om 19.20 uur nog niks ontvangen. Toen gebeld en zeiden ze dat het er bijna aankwam. Om 19.30 uur eindelijk onze bestelling. Misschien een tip om de klant op de hoogte te stellen dat het later wordt. Het eten was wel heerlijk

WN
22 January 2022

Altijd goed!

Marijke en Gerrit
21 January 2022

Heerlijk gevulde calzone .lekker warm en keurig op tijd bezorgd

Esther Kruger-Snel
19 January 2022

De pizza's waren heerlijk en hele snelle bezorging. Echt top. We gaan zeker vaker bestellen

B.den Broeder
16 January 2022
René
15 January 2022

Het tijdsverschil tussen het verwachtte tijdstip en werkelijke bezorging is veel te groot 45 minuten later is te veel. Jammer want de kwaliteit van de pizza is uitstekend.

Dennis
15 January 2022

Zoals altijd weer uitstekend!

Patricia
15 January 2022
Ronald
15 January 2022

De pizza’s waren weer overheerlijk!!

Mph la Lau
12 January 2022

top vlot en precies wat we afgesproken hadden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Boon
10 January 2022

we hebben 3 heerlijke pizza's gegeten van Il Falco! heerlijke dunne bodem. Bij de quattro stagioni hadden de 4 seizoenen op de pizza wat zichtbaarder mogen zijn. Dat is toch het idee van de Quatro (4) stagioni (seizoenen) die zich meestal laat zien in 4 verschillende hoeken op deze pizza. Maar geen klagen wat verder superverse en overheerlijke pizza's!. voor herhaling vatbaar dus.

Rachel
9 January 2022

Heerlijk gegeten, pizza was lekker warm, snelle levering, echte aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renate
9 January 2022
monique
9 January 2022

pizza's zijn erg lekker en goed belegd ..bezorging ook prima

Anne
8 January 2022

Het was heerlijk! Bezorging was wat later maar daar werd over gebeld en de bezorger bood nog een keer excuus aan. Top.

Rachel
8 January 2022

Was heerlijk.

Timmerarends
8 January 2022

Het is echt heerlijk eten. Wij kiezen steeds voor de pasta's. Wij hopen zeker vaker te gaan bestellen.

Brian
7 January 2022

Snel bezorgd en weer een lekkere pizza!

Louis
5 January 2022

Kwaliteit zoals altijd en de bezorging op tijd zoals gevraagd.

Gert Blonk
4 January 2022

Heerlijk eten en stipt op tijd

marga
4 January 2022
WN
3 January 2022

Altijd goed!

Robin
2 January 2021
Familie
2 January 2021
John Van houten
1 January 2021

Was weer super Falco team. Bezorger was netjes op tijd en vriendelijk