Reviews from Il Falco Montfoort

Recent reviews

5.0
Loe
19 April 2024

De bezorger was echt een leuke vrolijke jongen dat maakt al veel goed en het eten was super lekker!!

Demelza
16 April 2024

Heel fijn dat er altijd even gebeld wordt als iets niet helemaal volgens plan gaat. Bij anderen kan je soms een uur extra wachten zonder melding, bij Il Falco wordt je al gebeld als ze een kwartiertje later zijn. Top!

Elbert Nagel
16 April 2024
Henk
14 April 2024

Heerlijke pizza’s

Merelbrittnikki
13 April 2024

Het eten was snel klaar en de pasta pesto pollo smaakte fantastisch

GV
8 April 2024

Pasta was heerlijk, pizza ook goed van smaak alleen al half koud bij aankomst. In de middag besteld met tijdstip, komt alsnog een half uur later ivm drukte. Dan kan je net zo goed niet voor af bestellen want je kan er dus niet van op aan dat je eten op tijd is. Jammer!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron
7 April 2024

Echt hele goede pizza's altijd warm en van goede kwaliteit zeer goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A. Van Ingen
7 April 2024

Super heerlijke pizza's

Ruis
6 April 2024

Heerlijke pasta en goede pizza

Mack
6 April 2024

Heerlijk!!!

Bollen
4 April 2024
Jan
2 April 2024

Topkwaliteit en op de seconden af precies op tijd bezorgd !

10
1 April 2024

Super service , een geoliede machine als je binnen staat te wachten op je bestelling die uiterst zorgvuldig en rap wordt klaargemaakt . Pizza zeer smakelijk Italiaanse bol ook , iets meer salade erop zoe het nog lekkerder zijn mag bij de extra opties die je nog kan toevoegen tegen betaling! Harde werkers👌

Anne-Marie
1 April 2024

De pasta maestro’s is zeker een aanrader. Ik heb heerlijk gegeten. Ga zeker nog eens bestellen.

Wilkes
31 March 2024
Sandra
31 March 2024

Ik woon zelf niet meer in Montfoort, maar als ik er ben, dan bestellen we regelmatig eten bij Il Falco, het is altijd goed en heel smakelijk!

Renee
31 March 2024
Mirjam Tuithof
30 March 2024

Heerlijke pizza en pasta, dit keer was de pizza iets aan de zoute kant maar overall lekker. Bezorging keurig op tijd.

Michelle
30 March 2024

Van alle keren dat ik pizza heb besteld, was ook deze weer heerlijk en perfect op tijd!!!!

Ronald
27 March 2024

De pizza's waren ontzettend lekker. Maar helaas was de bezorgtijd die opgeven was niet gehaald, na een kwartier gebeld en toen moesten ze nog vertrekken met de pizza's. Misschien bij extreme uitlopende bezorgtijd even bellen. Maar het wachten was het waard, heerlijke pizza's.

Caroline
27 March 2024

Helaas werd de pizza zowat een half uur later bezorgd dan verwacht was. Door zelf te bellen kwam de pizza snel mijn kant op alleen was deze ook niet helemaal warm meer toen die bezorgd werd. Verder kwa smaak en alles was die wel goed

Evelyn Groeneveld
25 March 2024

Heerlijke pizza's en super snel geleverd! Top!

Jordi
25 March 2024

Lekkere pasta, nog goed warm ook! Zat per ongeluk een italiaanse bol bij mijn bestelling (deze had ik niet besteld). Even netjes gebeld en werd gezegd dat ik deze mocht houden. 👌🏼

Albert
24 March 2024

Was weer goed geregeld, 20 minuten eerder en heerlijk.

Sergio Baauw
24 March 2024

De pizza's van Il Falco behoren tot de beste van de streek. Ze zijn goed "belegd", hebben een goede bodem, en de prijs is heel redelijk.

Joy
24 March 2024
Jochem Kaper
24 March 2024

Half uur eerder dan verwacht. Super service en lekker eten. Echt underrated!

Michelle
23 March 2024

Meerdere malen besteld bij Il Falco. Altijd heerlijk warm en op tijd. Eén keer half uurtje later, maar daar van tevoren netjes over gebeld. Topzaak!!!

Abdi
20 March 2024
Marja
17 March 2024

Goed, heerlijk en goede service zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
17 March 2024

Precies op tijd wat was afgesproken toppie

Daphne
11 March 2024

Heerlijk

Mike
9 March 2024

Lekkere Pizza's gegeten. Snel en warm geleverd

Theo
9 March 2024
Rachel Mary Miller-Breedveld
3 March 2024

hele aardige bezorger , kwam met nieuwe folders voor onze B&B. mooi op tijd. heerlijke eten. lekker warm. alles is halal vlees dus veilig voor mijn varkens allergie. een echte aanrader.

Sluijs
2 March 2024

4 bestellingen gedaan. 1 verkeerde bestelling ontvangen

De buurman
1 March 2024

Perfect op tijd bezorgt en altijd lekker eten

Herman
28 February 2024

Altijd lekker pizza's, bezorging is super vriendelijk. Bij de laatste bestelling was de pizza zelfs al gesneden.

Michel
27 February 2024

Heerlijke pizza

Marcell Constant
26 February 2024

We always enjoy our meals from Il Falco. The pastas are delicious, accompanied by warm, fresh bread and garlic butter. Highly recommended!

E.
26 February 2024

Top! Heerlijke pasta gegeten!

Esther Van Harn
25 February 2024

Altijd top geregeld. De beste pizza en pasta van de regio.

Stephanie Nagtegaal
24 February 2024
Ria
24 February 2024

Pasta, was heerlijk.

Theo
23 February 2024
Sabine
23 February 2024
R. den Hartog
23 February 2024

Was weer heerlijk en keurig op tijd.

Tienke Bouwmeester
23 February 2024

Snel, lekker en prima prijs.

JanvanVeen
20 February 2024

Het was weer super en prima op tijd bezorgd.

Henry
19 February 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten en netjes bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danny Baas
18 February 2024

Normaal gesproken super lekkere pasta’s. We halen ze heel regelmatig. Deze keer was het niet zo lekker. Weinig roomsaus en een nare, bittere smaak in de pasta

A.v. I
18 February 2024

Super heerlijke pizza

Ronald
18 February 2024
Alie
17 February 2024

Was een half uur eerder,lekkere pizza

F m
16 February 2024

Snel geleverd en gewoon super lekker!

C.
14 February 2024

Perfect!

Marileen
12 February 2024
Eva
9 February 2024

Eten is goed en je krijgt altijd ruim voldoende!

Sandy de Wit
9 February 2024

De pizza's waren echt super lekker en was snel bezorgd. Dus, blij mee.

W. Pellegrom
5 February 2024

Het eten was heerlijk zoals gewoonlijk.

C.
5 February 2024

Heerlijke pasta met gratis brood erbij!👌🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
4 February 2024

Vandaag was een 10!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kemp
4 February 2024

Top, besteld en afgehaald. Het was op tijd en heerlijk eten.

No name
4 February 2024

Altijd netjes op tijd . Heerlijke pizza en pasta

Ronald Nap
29 January 2024

De pizza's waren uistekend. Goed veel ingrediënten erop en goed van smaak. Echt een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

wijngaard
29 January 2024
Bert Ooms
28 January 2024

Was weer heerlijk! Op tijd en lekker warm nog

Shler Aziz
26 January 2024

Compliment

WenT
26 January 2024

Ondanks dat wij te laat waren om de calzones op te halen, waren ze goed warm gehouden. We kregen er zelfs een kwaststreek knoflook overheen. Dat gaf de goed gevulde pizza's nog meer smaak. Perfect dus weer.

Carolien
25 January 2024

4 heerlijke pizza's gegeten. Werden op tijd bezorgd en waren goed warm. Fantastisch.

Denise
25 January 2024

Sorry maar het broodje gezond was niet lekker. Kaas smaakloos en broodje was taai. Was echt de eerste keer dat ik met lange tanden heb zitten eten. Sorry

C.
24 January 2024

Erg goede pasta en gebakken champignons!

C.
24 January 2024

Heerlijke pasta!

M.
23 January 2024
F
22 January 2024

Bestelling was 15 minuten te laat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bangert
21 January 2024

Heerlijk gegeten. Precies op tijd geleverd, zeker voor herhaling vatbaar

Jeroen Kardolus
21 January 2024

Zoals altijd heeeerlijk !!!!

Ron
18 January 2024

Gewoon top

Th. J G. Wijk van Leur
15 January 2024
C.
15 January 2024

Altijd super lekker! Perfecte temperatuur!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark van Kippersluis
13 January 2024
Alie de beus
12 January 2024

Alles oké snelle levering

Mariette
12 January 2024

Heerlijke pizza's!! We hebben er (weer) van genoten.

Rowan
11 January 2024

Top pizza, top kwaliteit en aardige bezorger

Robert
11 January 2024
Sander
7 January 2024
M
7 January 2024

Door mij verkeerd bestelde pizza vervangen door de juiste zonder kosten. Pizza’s waren heerlijk

Michel
6 January 2024

Perfect zoals altijd !

Montfoort
6 January 2024

Het eten was lekker, grote porties en van goed kwaliteit. Dat was helemaal prima! Wel werd het eten pas gemaakt toen we het kwamen afhalen op de afgesproken tijd. Hierdoor hebben we lang moeten wachten.

Pardoel
5 January 2024
Mieke
5 January 2024
Bertus
3 January 2024

II Falco, altijd overheerlijke heete spagettie. En de pizza's zijn dr okk heerlijk

Michelle
1 January 2024

Snel bezorgd, vriendelijk personeel en heerlijk eten.

Vd Horst
1 January 2024

Heerlijk warme en smaakvolle pizza's en perfect optijd bezorgd

Fenna
31 December 2023

Heerlijk! Goede verhouding, dunne knapperige bodem. Niet te vet

Theo
30 December 2023

Heerlijk!!

Michelle
30 December 2023

Heerlijke pizza en snel geleverd!!

Michiel
29 December 2023

Ik ben al enige jaren een trouwe klant van Il falco pizzeria en ik kan met zekerheid zeggen dat ze altijd de beste kwaliteit leveren. Het is geweldig om te zien dat ze al zo lang aanwezig zijn in Montfoort en dat de kwaliteit van hun gerechten nog steeds goed, of zelfs beter, is dan voorheen. Ik bestel regelmatig online bij Il falco en ik ben altijd blij verrast met de heerlijke smaken en verse ingrediënten die ze gebruiken. De pizza's zijn altijd perfect gebakken, met een knapperige korst en een smaakvolle topping. Ze hebben ook een breed scala aan andere gerechten, zoals pasta's en salades, die allemaal even lekker zijn. Wat ik ook erg waardeer aan Il falco is de snelle en vriendelijke service. Mijn bestellingen worden altijd op tijd bezorgd en het personeel is altijd vriendelijk en attent. Ze zorgen er echt voor dat je niets tekort komt en dat je een geweldige ervaring hebt. Kortom, Il falco pizzeria is een fantastische plek om te genieten van heerlijke gerechten. Of je nu

Reaction from Il Falco

Beste Michiel, Wauw, wat een hartverwarmende woorden! 🍕 We zijn oprecht dankbaar voor je jarenlange trouw aan Il Falco. Het doet ons ontzettend goed te horen dat de kwaliteit van onze gerechten je steeds weer weet te verrassen. Jouw lof voor de knapperige korst, smaakvolle toppings, en verse ingrediënten geeft ons het vertrouwen dat we op de goede weg zijn. Het is een waar genoegen om te weten dat je niet alleen onze pizza's waardeert, maar ook onze pasta's, salades en de algehele eetervaring. Dat je onze snelle en vriendelijke service benadrukt, vervult ons met trots, soms kan dit een beetje uitlopen ivm drukte maar we streven er altijd naar om je bestellingen op tijd te bezorgen en je een vriendelijke, attente service te bieden. Jouw tevredenheid staat voorop, en we blijven ons inzetten om je niets tekort te laten komen. Nogmaals, hartelijk dank voor je prachtige woorden. We kijken ernaar uit om je nog vele jaren te mogen verwelkomen bij Il Falco Pizzeria! Met vriendelijke groet, Team il Falco

MV
25 December 2023
Nona
25 December 2023

Heerlijke pizza’s, rijkelijk belegd met lekkere ingrediënten en een goede service. Wij hebben genoten!